5 Nisan 2016 Salı

Kupon ile nasıl alışveriş yapılır?

Bugün sizlere HediyenizBizden.com 'un dağıttığı bir kampanya kuponu ile nasıl alışveriş yapılacağını anlatacağız. Kampanyalarımız sadece tek bir ürün veya bir ürün grubuna ait olabilir. Bu yüzden kampanya kodunu kullanmadan önce geçerli bir ürünü sepetinize eklemelisiniz.




Sizlere örnek olarak İsme Özel Kalemlik Ahşap Masa Seti için yaptığımız bir kampanyadan yola çıkarak kodun kullanımını göstereceğiz. Örnek kampanyamız sadece tek bir ürüne özel ve sabit 10tl lik bir indirim içermektedir. Kampanya kodumuz MS160406. Öncelikle ürünü sepetimize eklememiz gerekiyor. Ürün özelleştirmelerini sipariş sonrası da yapabilirsiniz.





Sepetin altında "Kupon Kodu Kullan"  yazının yanında bulunan seçime tıkladığınızda alt tarafta size kodunuzu girebileceğiniz bir alan çıkmaktadır. Boşluğa kodumuzu girelim ve "Kuponu Kullan" düğmesine tıklayalım.




Düğmeye bastığınız zaman toplam tutar kupon bedeli kadar düşmektedir. Ücretsiz kargo durumunda ise bir sonraki sayfada kargo bedeli sıfırlanacaktır. 




Kampanya kodunuz çalışmadığı takdirde kampanya süresi veya kullanım adeti bitmiş olabilir. 
Oluşturduğumuz kampanyalar sabit indirim, yüzdeye oranlı indirimli, belli bir toplam ücret sonrası indirim olabilir. Kampanyalar sadece belli bir ürün veya ürün grubuna ait olabilir. Kodunuz çalışmadığı takdirde öncelikle kampanyanın şartlarına ve size verilen kodu inceliyiniz. 




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder