12 Ekim 2016 Çarşamba

Puan ile indirimli sipariş nasıl verebilirim?

Sizlere bugün önceki siparişlerinizden kazandığınız veya fırsat indirimi olarak dağıttığımız puanlarınızı nasıl kullanacağınızı anlatacağız. Öncelikle istediğiniz ürünü sepetinize ekliyorsunuz. Alışveriş sepetim sayfasını ziyaret ediyorsunuz. Aşağıda ki görselde görebileceğiniz gibi Puan Kullanma seçeneği sayfanın alt ortasında gözükür.








Kulanabileceğiniz mevcut puan parantez içinde yer almaktadır. Örneğimiz de mevcut puanımız 2490 'dır. Puanımızı kullanabilmek için Puan Kullan seçeneğini işateliyoruz. İşaretledikten sonra puanımızın hepsini veya bir kısmını girebileceğimiz bir alan açılacaktır.


Bu alanıın üstünde bulunan yazıda sepetimiz ki ürünlerin toplam puan karşılığı yazılı bulunmaktadır. Eğer sepetinizde ki ürünlerin toplam puanı hesabınızda bulunan puandan fazla ise tüm ürünleri puan ilede alabilirsiniz. Ne kadar çok sipariş verirseniz o kadar fazla puanınız birikeceği için hesabınızı sık sık takip etmeniz önemlidir. 

Öreneğimizde mevcut puanımız 2490 'dır ve biz bu puanın tamamını kullanmak istiyıruz ve 2490'ı açılan kutucuğa yazıyoruz. Puan Kullan düğmesini tıkladığımız zaman ara toplamdan puanımız düşüyor.



Gördüğünüz gibi sepetimizin ara toplamı 239,80 TL dir ve biz daha önceden kazandığımız 2490 puanı kullandığımız 24,39 TL 'lik bir indirim sağlandı. 


Puan kullanılamayacak durumlar:
Her türlü özel sipariş, toptan alım ve size özel ayrı bir indirim tanımlanmışsa puan kullandırılmaz ve siparişinizden puan alınmaz. Puan sadece site perakende fiyat üzerinde satın alma işlemi yapmış son kullanıcıya özel bir promosyondur. Hiç bir başka promosyon veya indirim ile birleştirilemez.






Hiç yorum yok :

Yorum Gönder